שבר בעצם הבריח - שוב מבקשת הבהרה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/08/2005 | 00:28 | מאת: גילה

תודה מקרב לב על התשובה מלפני שלושה ימים. אמור לי בבקשה, במיון אמרו לי שאין צורך בביקורת, וזה נראה לי תמוה. היתכן שאין שום צורך שרופא יראה את הילד (בן חמש) ? אני כבר לא מדברת על צילום חוזר לראות שהכול בסדר, אפילו לא בדיקת רופא? היתכן? ואם כן, אז להסתפק ברופא ילדים במרפאה או לפנות לאורטופד לביקורת? במיון לא הסבירו לי כלום, וההגדרה היתה "שבר אמצע". תודה מראש על ההתיחסות.

15/08/2005 | 22:11 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אני מניח שמדובר בשבר "ענף ירוק" בחלק האמצעי של עצם הבריח. במקרה זה באמת אין צור.ך בצילום חוזר או בביקורת אלא א. םכן י שמצב של כאב מתמשך.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים