קפלים לא סימטריים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/08/2005 | 09:00 | מאת: מיכלי

הי, ביתי בת חמישה חודשים ומטופלת מזה כשלושה חודשעם בכרית פישוק עקב דיספלזיה דו צדדית של מפרק הירך.שמתי לב כי הקפלים בזרועותיה וברגליה אינם סימטריים. ידוע לי כי קיים קשר בין קפלים לא סימאריים ברגליים לבין CDH אבל לא ידוע לי ממה נובעת האסימטריה בקפלי הידיים והאם עלי להתייחס לכך. תודה, מיכלי

02/08/2005 | 21:44 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

איןחשיבות לאסימטריה בקפלי הידיים גם קפלי הרגליים חשיבותם מפוקפקת .

02/08/2005 | 22:44 | מאת: מיכלי

תודה ולילה טוב. הרגעת אותי אחרי יום של מחשבות מפחידות על הסיכוי שיש לה בידיים את אותה בעיה כמו במפרק הירך...

02/08/2005 | 22:44 | מאת: מיכלי

תודה ולילה טוב. הרגעת אותי אחרי יום של מחשבות מפחידות על הסיכוי שיש לה בידיים את אותה בעיה כמו במפרק הירך...

מנהל פורום אורתופדיית ילדים