חגורת כתפיים חלשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/12/2004 | 11:49 | מאת: שוליחן

בני בן ה-41/2 סובל מחגורת כתפיים חלשה. בעבר הוא טופל בריפוי בעיסוק במסגרת התפתחות הילד(עקב היפראקטיביות). כיצד ניתן לחזק חגורת כתפיים באופן עצמאי (שלא במסגרת טיפולית)?

31/12/2004 | 16:43 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

על ידי התעמלות, משחקים עם כדור כובד הרמת משקלות הליכה על הידייים שחיה וכיו"ב

13/03/2005 | 14:22 | מאת: יאירה

יש לי תינוקת בת 9 חודשים סובלת מחגורת כתפיים חלשה - היא מתהפכת לשתי הכיוונים,מתגלגלת, אך עדיין לא זוחלת ולא עומדת (כנראה חולשה ברגליים) היא מטופלת בפיזוטרפיה ואני בבית עודת עם כדור לשכב על הבטן ועוד..... אודה להמלצות נוספות מודאגת מאוד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים