ddh- האם לקלח?

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/11/2004 | 09:34 | מאת: שירי

ביתי בת חודשיים. כמספר ימים לאחר הלידה היא אובחנה עם נקיעה בירך השמאלית וחוסר יציבות בירך ימין. מאז היא ברצועות פבליק. בחודש הראשון לא הורשנו לקלחה, לאחר מכן הרופא אמר כי אפשר להוריד לה את הרצועות למקלחת ומיד להחזירם. בבדיקה האחרונה נמסר לנו כי פרקי הירך 2a דו צדדי. מה זה אומר? והאם לדעתך מותר לקלח במצב כזה? (אני יודעת שיש רופאים שפוסלים זאת). תודה מראש.

18/11/2004 | 20:56 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

במצב iia אני עוד לא מתחיל טיפול . במידה שאתה יודע לרתום את הרתמה ( רתמת פבליק ) איני רואה בעיה עם לקלח את התינוק.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים