עצה דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/03/2004 | 23:16 | מאת: לירון

שלום קוראים לי סיון ואני בת 16 במשך השנה השתמשתי בחגורת גב ואני חושבת שהשרירים שלי התנבנו כתוצאה מזה זה מתבטא בכך: שאני לא מצליחה לעשות כפיפות בטן.האם לדעתך החגורה גרמה לכך? ובאיזה תחליף אני יכולה להשתמש כדי שהגב שלי יהיה ישר?

26/03/2004 | 23:17 | מאת: סיון

שלום קוראים לי סיון ואני בת 16 במשך השנה השתמשתי בחגורת גב ואני חושבת שהשרירים שלי התנבנו כתוצאה מזה זה מתבטא בכך: שאני לא מצליחה לעשות כפיפות בטן.האם לדעתך החגורה גרמה לכך? ובאיזה תחליף אני יכולה להשתמש כדי שהגב שלי יהיה ישר?

29/03/2004 | 13:55 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

לא החגורה גרמה אלא חוסר תרגול גרם. תרגלי ותהני. אשר לתחליף - לא ברור לי מה בעייתך ומדוע השתמשת בחגורת גב. במידה ומדובר בעקמת של עמוד השדרה או עקשת שלו אין טיפול אחר במסגרת הגדרות הצורך בטיפול.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים