צעד ראשון

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/07/2003 | 10:00 | מאת: סימונה

ביתי בת 11 חודשים ועדיין לא דורכת על כף רגלה, היא זוחלת בקפיצות על הישבן, לא מוכנה להניח כף רגל על הרצפה, קניתי הליכון על מנת שתגלה את תפקיד הרגליים אך לשווא. אני התחלתי ללכת בגיל 1.8 אך זחלתי מוקדם. הלכתי לאוטופד אך טען שלא מבחין בכלום, בכל זאת ביקש יעוץ נוסף, לדעתך יש סיבה לדאגה?היא אמורה להתחילאת הגן בספטמר. לייעוצך

28/07/2003 | 20:36 | מאת: ד"ר אסא לב-אל

אין שום חובה להתחיל ללכת בגיל 11 חודש . הניחי לביתךלצמוח ולהתפתח בקצב שלה ולא לפי תעריכי שנת הלימודים . נ.ב לאיזה גן היא תלך גן חובה או טרו חובה?

29/07/2003 | 19:43 | מאת: סימונה

היא תלך למשפחתון שבו שישה ילדים בני 1-1.5. למרות שהרופאים לא ממליצים על הילכון, ניסיתי לשים לה על מנת שתגלה את תפקיד הרגליים,אך ללא הועיל

מנהל פורום אורתופדיית ילדים