יש לי שאלה בנושא אורטופדיה ( לא ילדים!)

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/05/2020 | 10:16 | מאת: Vitel 44

יש לי כאבי גב תחתון. חשד מפגיה באימון לפני כ-3 חודשים. הייתי אל שני אורטופדים, הם בדקו אותי ויזואלית ופונקציונלית ואמרו ״ יש שני אופציות בעניין אורטופדיה: 1.) ניתוח. 2.) מנוחה וזמן. אתה מבין שאתה לא במצב שצריך ניתוח...״. אבל מנוחה לא עוזר לי ואני מוקבל, לא יכול לעשות ספורט וכל הפעילות הרגילה. מה אלי לעשות? האם יש אורטופד טוב במסגרת קופת חולים כללית ( יש לי בוטוח פלטינום/זהב)? תודה! ולדימיר

אז למה אתה פונה לפורום ילדים, פנה לפורום עמוד שדרה או אורתופדיה כללית

מנהל פורום אורתופדיית ילדים