הבהרה בנוגע לאמאראי בן 13 דחוף

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

21/05/2020 | 18:32 | מאת: טל

דר השאלה שלי בנוגע לאמאראי זה האם הממצאים שכתבתי לך על בלטי הדיסקים האלו הם משמעותיים או לא?התשובה שלך היתה או כן או לא.גם אני לא הבנתי את תשובתך.הממצאין כתובים בהודעה הקודמת ממני טל.יש לו כאבי גב בהתכופפות.קיבלנו כרגע רק את המותני גבי עדיין לא עשינו.זה משמעותי?ההמתנה לרופא היא עוד חודש וזה המון אני דואגת מאד.הגבי עדיין לא נעשה לכן התור רק בעוד חודש.האם הממצאים משמעותיים?מה זה אומר הקפי ואחורי ובאחד יש לחץ על השק.רופאת הילדים לא מבינה בזה כל כך.אלו בלטים והממצאים רשומים בהודעה הקודמת

אענה לך שוב, בדיקה אינה מורכבת מ MRI בלבד אלא גם ובעיקר מבדיקת המטופל. המלצתי נשארה לגשת למומחה עמוד שדרה ולשמוע את המלצותיו.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים