מזרון מומלץ לתינוקות

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

19/04/2020 | 10:45 | מאת: מירה

שלום ד"ר זינגר, אמל"ק- מעוניינת לדעת איזה מזרון הכי מומלץ לתינוקות/פעוטות. התלבטתי רבות איזה מזרון לקנות לתינוקת שלי (10 חודשים), קראתי שלא מומלץ לשלב ויסקו או לטקס במזרון לתינוקות. שוחחתי עם מפעל המייצר מזרונים ונאמר לי שהכי בריא לגב שלהם זה מזרון קשיח, ללא ויסקו או לטקס ובסוף, זה מה שרכשתי. העניין הוא כשאני ישנה על המזרון יחד איתה, אני מתעוררת עם כאבי גב... האם זה כי אני רגילה למזרון מעט יותר רך? איך אני יודעת שהמזרון שבחרתי לה הוא טוב לה? שהוא לא עושה לה גם כאבי גב? (היא מתעוררת בלילה באופן רגיל, אז אני לא יודעת לשייך זאת למזרון). עד כה היא ישנה איתנו על המזרון שלנו בלינה משותפת. ממש אשמח לעצה 🙏 תודה!

ביננו זה לא ממש משנה אבל עדיף קשיח, נשמע ממה שאת אומרת שהכל בסדר

מנהל פורום אורתופדיית ילדים