כאבי רגליים לילד בן ישר -ליגת כדורסל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/12/2019 | 23:16 | מאת: אמא דואגת

הבן שלימשחק כדורסל בליגה.הוא בן 10,כיתה ד. כמעט תמיד אחרי משחק ואימון מאומץ יש לי כאב בשוקיים,בירכיים והחיבור מאחורי הברך. ברגל ימין יותר מרגלשמאלאבל הכאב בשתי הרגליים.בעבר ששיחקבחוגים השונים לא סבל מכאב רוב הפעמים. אני מאןד מאוד חרדה שזהלא משהו מסוכן. מקפידים לעשותאי.ם חימום לפני כל משחק וכל אימון. אןדה לעזרתך

סביר להניח שזה לא משהו רציני אך כדאי להיבדק אצל רופא ילדים ובמידת הצורך גם אורתופד ילדים. לבדוק האם בהפסקת פעילות הכאב חולף.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים