דלקת בגיד הפיקה.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/12/2019 | 15:56 | מאת: יוסי

שלום אני בן 16 מתאמן שנה בחדר כושר ואובחן אצלי patellar tendonitis קיבלתי קטוספריי לכאבים אבל הכאבים חוזרים לאחר כמה שעות. הפסקתי עם אימוני הרגליים מאז האבחנה אבל אני עדיין עובד על פלגי גוף אחרים ועדיין הכאב לא חלף(עדיין לא התחלתי פיזיותרפיה) השאלה שלי אם אני צריך להפסיק להתאמן לגמרי או שאני יכול להמשיך אבל לא על רגליים עד שתחלוף הבעיה? והאם זה אומר שאם זה לא יטופל זה יעצור לי את הצמיחה לגובה? תודה מראש

זה לא עוצר גדילה, אתה יכול להתאמן באופן כללי, לגבי הבירכיים אפשר להשתמש בבירכיות עם טבעת סיליקון, לעשות פיזיותרפיה ופעילות שאינה מכאיבה.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים