כאבים ביד שמאל בגלל נפילה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/11/2019 | 19:20 | מאת: בן

שלום דוקטור, אני לא כל כך יודע אם זה המקום לשאלה הזו כי אני לא מבין גדול. אך אנסה. לפני כיותר מחודש ומשהו החלקתי במדרגות בבית ספר שלי ונפלתי בערך על הגב ומרפלקס גם על הידיים שבלמו. ובאותו רגע הרגשתי כאבים חזקים ביד שמאל בנקודה מסוימת.. בבית שמתי קרח אבל עדיין כאב.. יום למחרת כאב אף יותר.. אבל עם הזמן זה החלים אך כיום אם אני מחזיק משהו כבד או מתאמץ או עושה תנועה מסוימת עם היד.. או מסובב אותה כואב לי שם כאילו נשאר שם איזשהו נקע פנימי או משהו לא ידוע שגורם לכאבים.ממה זה יכול לנבוע? או מה כדאי לעשות? (כואב לי בצד ביד כזה)

יכול להיות שזה אכן נקע או אולי אפילו שבר. אם חולף אז בסדר, אבל אם ממשיך להציק אז גש לבדיקת רופא אורתופד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים