כף רגך ימין מעוותת כלפי חוץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/08/2019 | 15:07 | מאת: גליה

שלום רב. הבת שלי בת ה9 סובלת מכף רגל ימין מעוותת כלפי חוץ. כל מדרס ונעל שאנו קונים לה כדי לתמוך ברגל נשחק מהר מאוד האורטופדים אמרו שניתן לנתח את הרגל כל עוד הם יודעים את הסיבה ועד כה כל בדיקות ה אי אם גי יצאו תקינות וכך גם בדיקת אם אר אי ובדיקת סי טי ראש. לכן תולים הם תקווה בבדיקה גנטית היות ובמשפחה יש הסטוריה של תסמונת מרפאן אני יודעת שבדיקה שכזו אורכת זמן.לכן שאלתי היא כזו האם להמתין לתוצאות הבדיקה הגנטית או לבצע את הניתוח לפני. אני בדילמה נוראית

קשה לענות מבלי לראות את הילדה, בכל מקרה בגילה זה עדיין לא דחוף. אשמח לראותה ליעוץ במידה ותהיו מעוניינים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים