כף רגל של ילדה בת שנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

24/07/2019 | 08:51 | מאת: ג'ודה

פעוטה בת שנה עוד לא הולכת עצמאית אבל הולכת מסביב לרהיטים, עם הליכון דחיפה..נעמדת לבד בלי להשען על רהיט מהרצפה. בחודש האחרון (כנראה היה שם תמיד אבל רק כי פעילות העמידה/הליכה שלה גברה שמתי לב פתאום) שמתי לב שבעמידה והליכה כף הרגל אינה ישרה אלא מתעקמת במעין צורה עיגולית פנימה. יש תור לאורתופד בקרוב אבל בינתיים מסתקרנת.בגוגל קל הזכיר לי משהו שנקרא מטטרסוס אדוקטוס..

סביר להניח שזה משהו תקין לגילה, חולף לבד עם הגדילה אך תשמעי מה יש לאורתופד ילדים להגיד

מנהל פורום אורתופדיית ילדים