תינוק בן שנה ו3 חודשים לא דורך על כף רגל אחת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/02/2019 | 22:44 | מאת: אמא דואגת

שלום, בני בן השנה ו3 חודשים היום החל פתאום לא לדרוך על כף רגל ימין, תוך כדי הליכה. זה קורה מדי פעם, הורדתי לו גרביים וזה הפחית את התופעה אבל עדיין מדי פעם ממשיך לדרוך רק על קצות האצבעות של כף רגל ימין. לצורך ההדגמה למשל הוא הולך כרגיל וכמעט רץ, הלוך ושוב מרחק של 2.5 מטר ואז צעד-שניים מרים את כף הרגל. זה התחיל בצהריים, בערב היה לו חום. אני לא יודעת אם זה קשור אך קראתי מאמרים קצת מפחידים באינטרנט שזה יכול להיות זיהום ויראלי או חיידקי ודורש בדיקה דחופה. השאלה כמה דחופה? לקחת למיון כבר עכשיו? לחכות ליום ראשון ולקחת לרופא? אשמח לתשובה בדחיפות... תודה ושבת שלום

08/02/2019 | 22:58 | מאת: אמא דואגת

אציין שאחה"צ הוא קצת לא היה שקט ו"זמזם" אך לא קישרתי את זה לעניין כי בסה"כ התנהג כרגיל

אם הוא דורך על הרגל ואין לו חום אפשר לחכות עד יום-יומיים ולראות, במידה ואינו דורך אן חום או שילוב בדיקה דחופה במוקד רפואי באותו יום ע"י רופא ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים