DDH אצל תינוקת בת 3 חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

31/01/2019 | 13:34 | מאת: חן

שלום, ביתי אובחנה בגיל חודשיים וחצי עם ddh ברגל שמאל, רגל ימין תקינה. בעקבות אבחנה של 2c התבקשנו לשים רצועות פאבליק.לאחר שלושה שבועות טיפול היינו בביקורות והמצב השתפר ל2b אשמח לשמוע מה אומר המצב הקודם ולאן זה השתפר, מה ההבדל בין המצבים? כמו כן, הרופאה שיחררה מעט את הרצועות כך שהן פחות הדוקות והרגל פחות גבוהה אך הפישוק נשמר...מדוע לא להשאיר הדוק כמו שהיה עד היום? שאלה אחרונה -כיוון שרגל ימין תקינה היא שחררה אותה קצת יותר משמאל כך שהן לא לגמרי סמטריות האם זה בסדר? תודה!

יש שיפור טוב ב 3 שבועות, הטיפול הוא בסביבות חודשיים, הדוק מדי לא טוב כי יכול לפגוע באספקת דם. אני חושב שתפקיד הרופאה הוא להסביר הכל. אם אסימטריה קלה זה לא נורא.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים