שבר במרפק ילד בן 3.7

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

15/09/2018 | 21:27 | מאת: מיטל סינו

שלום רב בני בן ה3.7 נפל ואבחנו שבר במרפק לאחר שבוע הגענו לביקורת שם נמסר לנו כי יש תזוזההקלה יחסית בעצם האחורית ...ואנחנו לא חייבים ניתוח אך ממולץ שכן כדי שיוכל לכופף את היד באופן מלא למרות שנאמר שלא יםריע לתפקוד היומי של הילד אלא רק אם ירצה לעשות ספורט מיוחד כגון משקולות..אנחהו מעדיפים להצנע מניתוח מה דעתך

אני מבין את הבעיה ואת ההתלבטות אך איני יכול להביע דיעה מבלי לראות את הצילום, במידה והתזוזה משמעותית כדאי מאוד לנתח, קחו בחשבול שאם עברו מעל 10 ימים קשה כבר לנתח

מנהל פורום אורתופדיית ילדים