פרטס אצל ילד בן 12 וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

04/09/2017 | 21:29 | מאת: דורית

שלום. בני בן 12 וחצי וכשנה לאחר בדיקות רחבות שמוכיחות שהפרטס אצלו בתהליכי החלמה עד היעלמות. אולם הוא עדיין מתלונן על כאבים במפרק הירך, ולרופאים אין מושג למה. נשלל כל דבר כגון CRPS, כמו גם מיפוי עצמות שהוא עשה, רנטגן וכו. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

סביר להניח כי בכל זאת הפרטס השאיר אצלו שינויים מסויימים ולו קלים הגורמים לו תחושת אי נוחות וכאב. קשה קצת לענות מבלי לראות את הילד והבדיקות אך סביר להניח שפרט לפיזיותרפיה, הדרותרפיה, שחיה בכלל ואופניים אין הרבה מה לעשות. יש סיכוי גם כי הכאבים יפחתו עם סיום הגדילה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים