קליקים בברכים לתינוקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/02/2015 | 13:27 | מאת: שושי

שלום ! הבת שלי היום בת שנה ושמונה חודשים וכשהיא בוכה ועצבנית יוצאים לה קליקים מהבירכיים יש לציין שהיא אובחנה כהיפוטונית וחולשה בשרירים עשתה הכול מאוחר היתהפכות ישיבה זחילה עמידה היום היא עדיין לא הולכת באופן אצמעי אלא בעזרים הליכון בימבה או יד ......האם התופעה הסו מוכרת או שיש צורך ברופא ..והאם הקליקים בברכים מעכבים לה את ההליכה ? תודה.

בד"כ הקליקים זה שום דבר ובטח שלא מעכב הליכה אך בגילה הייתי ממליץ בכל זאת על בדיקה אצל רופא ליתר ביטחון

מנהל פורום אורתופדיית ילדים