עקמת אצל ילדה בת תשע

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

30/09/2014 | 19:59 | מאת: שני

שלום רב, לפני כשנתיים שמנו לב שהבטן של הבת שלנו מאוד בולטת והיא הולכת בצורה עקומה. אורטופד שבד אותה קבע שיש לה פלטפוס רציני ואמר שהעקמת תסתדר עם מדרסים. כיום המצב זהה ואולי אף החמיר והבטן שלה מאוד בולטת כתוצאה מעקמת בגב. מה אתה מציע? תודה

אני לא מציע כלום בלי בדיקה, בטן בולטת היא לא סימן לעקמת בד"כ אלא שקע מותני מוגבר, לפלטפוס אין קשר לעקמת ובד"כ אין צורך במדרסים, בקיצור לגשת לאורתופד ילדים בלבד לקבלת אבחון ראוי והמלצות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים