שלום

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/08/2014 | 12:15 | מאת: ניר

לא יודע אם אתה זוכר אבל לא מזמן כתבתי כאן הודעה על כך שלאחר משחק כדורגל עם חברים שלי התחלתי להרגיש כאבים במפשעה שנמשכים עד היום. הייתי אצל רופאת המשפחה והיא מצאה הגדלה של בלוטות הלימפה במפשעה ימין. לפני כמה ימים החלו לי גם כאבים במפשעה שמאל שאני לא מצליח למצוא להם סיבה.חשבתי על כך שיתכן שיש הגדלה של בלוטות הלימפה גם בצד שמאל וזה מה שגורם לכאב אבל אני לא יודע.התור שלי לאורתופד הוא ב-18.9.האם יתכן והבעיה היא לא אורתופדית? אזכיר שוב שאני בן 16.

זה לא נשמע כמו בעיה אורתופדית (אי אפשר לדעת), רצוי לגשת גם לבדיקת כירורג כללי ולעשות US מפשעות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים