הפרש אורך רגליים אצל ילד בן 10

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/08/2014 | 21:45 | מאת: עידו

שלום רב, לאחרונה שמנו לב שרגל ימין של בננו, בן ה-10, ארוכה במקצת מרגל שמאל (1-2 סמ). הוא משחק כדורסל מקצועי (4 פעמים בשבוע). בעבר היו לו כאבים בברכיים וב-MRI נמצא שיש שחיקה בסחוס אבל לאחר בדיקת CT ובדיקת אורטופד, החשש הזה נשלל. הוא בהפסקה מכדורסל בחודשיים האחרונים אבל בזמן האחרון הוא מתלונן על כאבים ברגל ימין (הארוכה יותר). האם יש מקום לדאגה? האם זה מצב שאמור להסתדר עם הזמן? תודה.

הילד צריך להיבדק אצל אורתופד ילדים להערכה מדוייקת של ההפרש כדי להחליט האם יש צורך בטיפול או לא, יתכן והכאב נובע מכך.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים