ילדה בת שנה וחצי לא עומדת

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

29/07/2014 | 23:11 | מאת: עידן

שלום דר. בתי בת שנה וחצי ועדיין לא עומדת וכבר מלפני מספר חודשים היא זוחלת אבל לא זחילה רגילה אלה זחילה בישיבה שהיא דוחפת את בטנה כלפי חוץ האולטרסאוד פרקי ירכיים ושאר ההתפתחויות כולל ההבנה תקינות לחלוטין.האם יש מי שמטפל בזה האם לשים אותה בהליכון זה נכון?אשמח לקבל תשובה מפורטת

את רוצה תשובה מפורטת בלי לבדוק אותה, נראה לי קצת קשה, רוב הסיכויים שהכל בסדר ויגיע לאט לאט וכל מה שצריך זה סבלנות. אין הוכחות האם הליכון עוזר או לא, אפשר לנסות אך זה לא חובה כמובן, בקיצור כדאי לקחת אותה לבדיקת אורתופד ילדים ולשמוע את המלצותיו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים