בהמשך לשאלה בנוגע לתוספים למניעת סרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

01/11/2004 | 19:01 | מאת: אמירית

היי, תודה על תשובתך. אני אכן אוותר על הרדיולה בשלב זה. לגבי החרדות - הן מובנות מאחר ואני רק 10 חודשים לאחר הניתוח להסרת הגידול. אני מניחה שכל חולי הסרטן סובלים מאותן חרדות בשנתיים הראשונות ולכן אני לוקחת גם כדורי ואבן. שאלה אחרונה.. אמרת באחת מהתשובות שלך שיש ריסוס DTT על תה ירוק שגודל בסין. איך אפשר לדעת שהחומר הזה לא הגיע גם לכדורי התה הירוק של סולגר? אמירית

01/11/2004 | 20:15 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אמירית, את מוכנה אולי לפרט איזה סוג סרטן היה לך? לגבי התה הירוק של סולגר אני מניח שאת יכולה להרים טלפון לחברה עצמה ולברר.יש להם יועצים שניתן לשאול אותם שאלות בטלפון.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן