ויטמין A ו-NAC עם כימותרפיה - שאלות בעקבות הספר

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

09/05/2005 | 14:52 | מאת: אורה

גובי שלום, יש לי מספר שאלות בעיקבות הספר (קיבלנו אותו לפני כשבוע , ובהזדמנות זו אני רוצה להודות לך.הספר כתוב בצורה מקצועית, מעניינת ונוח לקריאה והבנה) בספר ציינת על שילובים לא מומלצים של כימותרפיה וויטמינים. אבא שלי אמור להתחיל סדרת כימותרפיה נוספת (הוא גמר סדרה אחת לפני כחמישה חוד') לאחר שמצאו והוציאו לו גידול מהמעי הגס וגרורה יחידה בכבד. הכימותרפיה נקראית CP7-11+5FU. שמות נוספים לCP7-11 הרשומים במירשם הם : אירינוטנאן או קאמפטו. לפני כשבועיים אבי החל טיפול בתזונה ובתוספת עצומה של ויטמינים בהתאמה של נטורופת. האם בתקופת הטיפולים יש צורך בשינוי בלקיחת חלק מהויטמינים כפי שמצויין בספר? האם ידוע לך על עוד הגבלות המומלצות בהתאם לכימותרפיה שצויינה. תודה, אורה

09/05/2005 | 17:24 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אורה, אני מאמין כי את מתכוונת ל: CPT-11 לא יודע איזה תוספים אבית מקבל ולא אוכל להתיחס לכך. עם זאת, בספר ציינתי מספר תוספים אשר מחקרים עד כה מצביעים כי אינם מומלצים ללקיחה בזמן טיפולים כימותרפיים.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן