בקשה להמלצה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

25/10/2004 | 14:44 | מאת: אמירית

היי, כולם מדברים בשבחו של התה הירוק כמעכב תהליכים סרטניים וכבריא במיוחד. ישנם בשוק כל כך הרבה סוגים מיצרנים ידועים יותר או פחות. אני יודעת שאיכות התה היא חשובה ביותר. האם יש לך המלצה לגבי סוג תה מומלץ שהוא נחשב לנקי ו"טהור" במיוחד? אמירית

25/10/2004 | 17:26 | מאת: דליה ודוד הבריאות הט

לא מומלץ לחולי הסרטן ו/או לכול אדם להישתמש בתה הגורם לדילול המינרלין והויטמינים בגוף מומלץ לשתות מיצים של פרות וירקות חיים ומיים ממוחזרים בעלי ph 10 לבריאות ואכות חיים באושר

25/10/2004 | 20:02 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

היי אמירית, >>"כולם מדברים בשבחו של התה הירוק כמעכב תהליכים סרטניים וכבריא במיוחד". -- בצדק רב. הרכיב הפעיל הוא הפוליפנול EGCG. אני ממליץ להשתמש רק באורגני. תה לא אורגני, בעיקר זה שמגיע מסין, עלול להכיל כמויות די גדולות של DDT. ממליץ להשתמש ברגיל ולא בנטול קפאין (אלא אם כן אסורה צריכה של קפאין בכל כמות שהיא). רוב השיטות בהם משתמשים להסרת הקפאין כוללות שימוש בכימיקלים מזיקים ומנטרלות כ-70% של הקטצ'ינים (catechins) בתה הירוק, שגם להם תפקיד חשוב במניעה וטיפול בסרטן. תה ירוק מכיל אמנם קפאין, אולם בכמויות נמוכות יחסית. טיפ להיפטר מרוב הקפאין למי שמשתמש בשקיקים, זה לטבול ל-3-4 שניות את התיון במעט מים חמים. לשפוך מים אלה, ואח"כ למלא את הכוס שנית במים חמים ולהשאיר את התיון בה למשך 8-10 דקות.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן