סרטן הערמונית

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

25/02/2005 | 07:52 | מאת: שלום

לפני כחצי שנה עברתי ניתוח סרטן הערמונית , אני בן 57. הומלץ לי לקחת תוספי מזון המסייעים בחזרת הגידול. אני נוטל PROSTAMETO המכיל אבץ , פרחי סברס,תמציות וצמחי שמנים. ידוע לי שמומלץ לקחת גם ליקופן שמקורו בעגבניות. שאלתי היא האם באמת יש תועלת בתכשירים אלה והאם באמת הם תורמים למניעת הישנות הגידול. אציין שעד כעשיו כ 9 חודשים לאחר הניתוח , אין חזרה של הגידול על פי בדיקות הדם.

25/02/2005 | 10:38 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום שלום, אין לי היכרות אישית עם מותג בשם PROSTAMETO. לשאלתך אם לתוספי תזונה יש חשיבות במניעה וטיפול בסרטן בכלל וספציפית בסרטן הערמונית תשובתי היא כן בהחלט. עם זאת תוספי תזונה הם רק חלק ממכלול של דברים שכדאי לעשות כדי למנוע את חזרתו של הסרטן.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן