סרטן המעי הגס

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

09/01/2005 | 01:56 | מאת: אורן

שלום, אחי בן 55 עבר ניתוח לכריתה גידול סרטני במעי הגס. (לפני שבוע) בבדיקה של בלוטות הלימפה נימצא ש - 5 בלוטות נגועות. הרופאים ממליצים בשלב הבא לעבור טיפול כימותרפי, אני מעונין לדעת האם קימת אלטרנטיבה טובה יותר ללא פגיעה קשה כל כך במערכות הגוף, ואם סיכוי החלמה טובים יותר

09/01/2005 | 09:44 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אורן, אכן קיימים טיפולים פחות רעלניים מכימותרפיה ויעילים לסרטן מעי גס שלב IV. בהגדרה, סרטן גרורתי אינו קל לריפוי, אולם זה לא בלתי אפשרי בתנאים מסוימים (כמובן לא בכל מקרה) להגיע לריפוי או לפחות לרמיסיה משמעותית. אני מציע לאביך ולך לעשות קצת מחקר באינטרנט בנושא. מקום טוב להתחיל בו יהיה לקרוא ספר שכתבתי לאחרונה על טיפולים טבעיים בסרטן והנקרא "סרטן אפשר לנצח". אתה מוזמן להכנס לאתר שלי ולקרוא מעט יותר על הספר: www.cure-cancer-naturally.com

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן