תודה...

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/10/2004 | 23:11 | מאת: אנבלי

כן זה בדיוק הענין שאני חולה גם בפיברומילגיה וההשפעה שלו עלי קטלנית. אני מסורבלת בתנועה ועם סחרורי ראש כל העצמות כואבות לי.הפסיקו לחודשיים ואני פרחתי לא הגלי חום מפריעים לי היובש וכדומה... רק הבעיות עם הפרקים הוא פשוט החריף את הבעיות של הפיברו ואת בעיות האורטופדיות שלי.בתוך שנה במיפוי עצמות נתגלו שינויים חריפים(לא גרורות) וצפיפות העצם שלי גבולית אוסטופניה. טומוקסיפן פגע בכבד שלי לצמיתות והופסק עברתי כריתת שחלות כדי לא לקבל זריקות עיקור 4 וחצי שנים יחד עם ארימדקס. כל כדור נוסף פוגע לי בכבד ששומרים עליו. לכימותרפיה בזמנו סירבתי יש לי אנטי לקבל חומרים כימים לגוף שממילא עם תנגודת ירודה.והתפשרתי על עיקור כימי וטיפול הורמונלי. אני שניה לפני לזרוק את הכל ולקחת סיכון... אבל יש לי ילדות לגדל. אז אני באמת שמחה לכל טיפול פחות אגרסיבי לגוף המפורק שיש לי תודה לך אני אתענין...ואחפש חומר על מה שכתבת. וסליחה מראש שכתבתי וחשפתי את בעיותי... קבלתי חיים עם באגים...... אולם אני שמחה מכל יום שהשמש זורחת אנבלי

20/10/2004 | 00:01 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום אנבלי, מצטער לשמוע על בעיותיך >> "וצפיפות העצם שלי גבולית אוסטופניה" -- אם האוסטאופניה היא על רקע של אוסטאופורוזיס (צריך לברר),יתכן שכדאי לך לדבר עם הרופא על 2-1 אינפוזים בשנה של הביספוספונט ארדיה או זומרה. זוהי תרופה שנמצאת בסל הבריאות לגרורות בעצמות ולמניעה של היפרקלצימיה. ובמינונים נמוכים משתמשים בה למניעה ועצירה של אוסטאופורוזיס. זוהי תרופה, עם יחסית מעט מאוד תופעות לוואי. בנוסף ניתן לחזק את העצמות ולהשתדל למנוע את התופעה באמצעים טבעיים של תזונה וחשיפה מבוקרת ומדודה לשמש (ויטמין D) שיעזור לך לספוג סידן.אנחנו מתקרבים לחורף ובקרוב תהיינה מספיק שעות בהן השמש אינה חזקה מדי. לקרינת השמש יש אפקט מרפא מעולה. חשוב כמובן לא להגזים ובטח לא להישרף. >> כל כדור נוסף פוגע לי בכבד ששומרים עליו -- יתכן שבנוסף לכך, כדאי גם לחשוב על לחזק ולעשות רגנרציה לכבד באמצעות צמחי מרפא ומזונות מסוימים. >> וסליחה מראש שכתבתי וחשפתי את בעיותי... -- אין לחלוטין צורך להתנצל. בשביל זה הפורום קיים. תרגישי חופשי תמיד לשתף אותנו. אנחנו כאן, מקשיבים, ואם נוכל נשתדל גם לעזור. >> אולם אני שמחה מכל יום שהשמש זורחת -- That's the right attitude!!!

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן