לוקימיה - מספר שאלות.

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/12/2004 | 08:51 | מאת: א.ק.

שלום, אני עורכת עבודה על הלוקימיה, ואשמח אם תענו לי על מספר שאלות. 1. מהם גורמי הסיכון למחלה? (או: כיצד נגרמת המחלה?) 2. מהם התסמינים של המחלה? 3. כיצב מתפתחת המחלה? 4. היכן מתפתחת המחלה, באיזה איבר גוף? 5. האם המחלה עוברת בתורשה? 6. האם אפשר לקיים אורך חיים רגיל בזמן שהאדם לוקה המחלה זו? 7. מהן דרכי הטיפול? 8. האם אפשר "להפטר" מהמחלה לחלוטין? 9. מהן תוצאות המחלה, אם האדם לא מקבל שום טיפול? 10. איזה אחוז מתוך האוכלוסיה חולה במחלה זו? (בארץ, בעולם.) 11. באילו גילאים המחלה שכיחה יותר? 12. איזה אחוז מתוך החולים מבריא ממחלה זו? 13. כמה סוגים יש למחלה זו? 14. מהם ההבדלים בין הסוגים? 15. האם סוג אחד של המחלה קשה יותר, או אולי, קל יותר לריפוי, מהסוג השני? תודה רבה רבה על תשומת הלב.

05/12/2004 | 12:05 | מאת: שלמה גוברמן - גובי

שלום לך, עצה ידידותית: כנסי למקורות בעברית ובאנגלית, קבצי חומר, הצליבי מקורות, כתבי וערכי. אני חושב שזו דרך עדיפה לעשות עבודה מאשר לקבל מאיתנו תשובות מוכנות בסגנון האכלה במזלג.אני מאמין שגם תלמדי ותזכרי כך יותר. בהצלחה!!!

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן