קיבה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/03/2006 | 14:50 | מאת: my

קיבלתי מידע בנוגע לאבא שלי ואשמח לדעת בשביל שכנה שלי, האם הMGN-3 ואינזימים פרוטליטיים מסייעים גם לאלו שחולים בסרטן בקיבה שלא נדע, מאחר וסיפרתי על התועלת מהמוצרים הללו לאבא שלי והשכנה התעניינה בשביל אביה. אשמח לדעת אם זה כדאי אותם תוספים שכתבתי. שאלה נוספת בבקשה לשכנה אחרת שאין לה חלילה סרטן אבל יש לה בעיות בכבד שלפי דבריה יש לה בעיה עם האינזימיים בכבד, חוסר תפקודי של הכבד..על אילו תרופות טבע אתה יכול להמליץ אם אתה יכול לומר לי בבקשה על מנת שאעביר לה את המידע, אולי אתה מכיר , היא אישה מבוגרת ואין לה גישה לאינטרנט לכן הצעתי לה לשאול כאן. תודה רבה

MGN-3 ואנזימים פרוטאוליטים יכולים לעזור גם בגידולים אחרים במקרים של כבד פגוע ניתן להשתמש בצמחי מרפא כמו סילימרין או דנדליון או חומרים הומיאופטיים כמו נוקס וומיקה דר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן