ירידה בכדוריות דם אדומות ולבנות עקב כימותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/11/2016 | 09:17 | מאת: מאיר

שלום ד"ר ברנר אימי בת 54 חולת סרטן שד גרורתי מטופלת בקרבופלטין וגמזר, כבר לא מקבלת שבועיים וחצי בגלל ירידה דרסטית בכדוריות הלבנות והאדומות, ורוצים לתת לה זריקה של היפרקס או בינוקריט, קראתי שהיא מסוכנת וגם בעלת תופעות לוואי, האם יש אפשרות אחרת טבעית לעלות בצורה מהירה מאד את הכדוריות תודה רבה

ישנם תוספים העוזרים להעלות ספירות דם לבנות ואדומות, אך פעולתם איטית. חולים המטופלים בכימותרפיה וחשופים לירידה של כדוריות אדומות ו/או לבנות צריכים לקבל את הזריקות הקיימות בבית החולים אשר פעולתן מהירה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן