כמה שאלות על ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

30/10/2016 | 18:42 | מאת: ענת

1. באיזה טווח גילים (מינימום/מכסימום) מומלץ לעבור בדיקת ממוגרפיה לנשים שלא בקבוצות סיכון? 2. כנ"ל לנשים בקבוצות סיכון (סרטן שד משפחתי, נשאות לגנים BRCA, צפיפות שד). 3. כל כמה שנים מומלץ לעבור בדיקה זו לנשים שלא בקבוצות סיכון? 4. כנ"ל לנשים בקבוצות סיכון. 5. האם ממוגרפיה מספקת או שכדאי לעשות גם אולטרהסאונד?

30/10/2016 | 21:19 | מאת: זוהר

שלום ד"ר ברנר האם מי שעברה סרטן השד, כדאי לה לעשות גם MRI ולא רק ממוגרפיה ואולטרסאונד מדי שנה?

ממליץ להפנות שאלות אלה לפורום סרטן שד ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן