סיבוך חסימה של המעי הדק עם ממצא של intrabdominal f

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

05/10/2016 | 01:59 | מאת: אירית

שלום רב, אני זקוקה לדעה של כירורג אונקולוג מומחה לdesmoid tumor במעי הדק. בעלי נמצא בחסימת מעי לאחר שני ניתוחים להפרדת הידבקויות. החסימה לא השתחררה עדין והביופסיה שנלקחה מהמעי מצביעה על intrabdominal fibromatozis שאומרים לנו שזה desmoid tumor. כיצד מטפלים בריקמה הזאת או בגידול הזה בהינתן שהוא בחסימה לאחר שני ניתוחים? וכנראה הגידול הזה שנמצא על המצע של המעי הדק גורם לחסימה....

זהו פורום לרפואה משלימה בסרטן אנא תפני לפורום כירורגיה, או כירורגיה אונקולוגית ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן