איסקדור

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

03/10/2016 | 17:57 | מאת: זהבה

דר שלום אמי בת 70 חלתה בסרטן קייבה שנכרתה כרגע יש גרורות בחלל הבטן קיבלה 6 טיפוליים כימיים האם זריקות איסקדור מועילים לכזה מצב האם יש מספר מינונים בזריקות ומה הmg הכי גבוהה שניתן לתת? תודה. זהבה

viscum album הינו חומר המקובל מאד באירופה כחלק מהטיפול בסרטן. קיימים מספר יצרנים המפיקים חומר זה בשמות שונים כמו איסקדור ואיסקוצין. חומר זה ניתן בזריקות תת עוריות. החומר מובא במינונים הומיאופטיים שונים ונהוג לעלות עד המינון הגורם לריאקציה בעור באזור הזריקה ואז להוריד למינון הקודם. מהניסיון שלי, חומר זה מצוין כטיפול מונע אצל חולים שנותחו ועדין בסיכון גבוה להישנות המחלה, פחות יעיל במחלה פעילה. ד"ר יוסף ברנר

05/10/2016 | 22:39 | מאת: יעקב

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן