טיפול טבעי במלחמה בסרטן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/07/2016 | 12:13 | מאת: אתי

האם תכשירים טבעיים כנוסטרול וסיטרינול היעילים להורדת כולסטרול יעילים גם במלחמה בסרטן?

תכשירים אלה מכילים מרכיבים בעלי יעילות כנגד סרטן. יש לציין שתרופות קונבנציונליות (סטטינים) כנגד כולסטרול נמצאו כיעילים כנגד סוגי סרטן רבים. ד"ר יוסף ברנר

19/07/2016 | 16:05 | מאת: ענת

כתבת :"תרופות קונבנציונליות (סטטינים) כנגד כולסטרול נמצאו כיעילים כנגד סוגי סרטן רבים". 1) כנגד אילו סוגי סרטן עיקריים יעילים הסטטינים? 2) האם הסטטינים מפחיתים תחלואה בכמה סוגי סרטן, או שהסטטינים עוצרים את ההתקדמות של כמה סוגי סרטן? 3) איך בדיוק פועלים הסטטינים נגד סרטן? 4) האם לחולי סרטן מומלץ לקחת סטטינים גם אם הם לא סובלים מרמה גבוהה של כולסטרול רע(LDL)?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן