הפסקת קסלודה וחזרה לטמוקסיפן

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

12/07/2016 | 14:06 | מאת: ליאור

שלום לרופא, אני חולת סרטן שד וחולת סרטן מעי גס. טמוקסיפן הופסק לי עם תחילת נטילת קסלודה בכדורים. בקרוב אסיים את נטילת מחזורי התרופה. שאלתי מהו המרווח שעלי לחכות עד שתפוג השפעת התרופה בדם, כדי לחזור לטיפול בטמוקסיפן, המשך טיפולי שיניים שהתעכבו עקב תרופת הכימו וכד. בתודה מראש.

את נטילת הטמוקסיפן ניתן לחדש מיד לאחר הפסקת הקסלודה, ואת טיפולי השיניים 4-5 ימים לאחר מכן. ד"ר יוסף ברנר

16/07/2016 | 10:23 | מאת: ליאור

ישר כח.

30/07/2016 | 16:58 | מאת: זוהר

שלום רב 1. מדוע לא לקחת את הטמוקסיפן והקסלודה ביחד? היו רופאים שאמרו לי שניתן לקחת אותם ביחד והיו רופאים שאמרו להפסיק את הטמוקסיפן בזמן לקיחת הקסלודה. מי צודק? 2. רופא השניים שלי אמר שניתן לעשות טיפולי שיניים בזמן לקיחת הקסלודה,{סתימות למשל}. האם זה נכון? תודה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן