התפרצות חוזרת

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/10/2015 | 09:55 | מאת: תמי

שלום רב. לפני חמש שנים נותח אחי ע"י פרופ רם להסרת גידול מסוג אסטרוציטומה בדרגה בין 2-3. טופל בהקרנות טמודל. לפני כחודשיים החלו תופעות של שיבושי דיבור והתעקמות הפה שחזר לעצמו והתקף נוסף של פרכוס באיזור הפנים...מאז כמובן נערכו כמה הדמיות והיתה אי וודאות בין ארוע מוחי להתפרצות מחדש של הגידול. לאחר ישיבת רופאים באיכילוב שם הוא במעקב....הוחלט להתחיל שוב בטמודל ואכן כרגע החל את המחזור השני. לאחר המחזור הראשון היתה הדרדרות בדיבור וחולשה ביד ימין . ואז הוחלט לטפל בסטרואידים ואחרי שבוע ביקש ד"ר בוקשטיין לראות אותו ולטענתו יש שיפור בדיבור ולכן ממשיך בסטרואידים. אכן יש שיפור שניכר לעין מצליח לומר משפטים שלמים אבל לא כל הזמן...יש ירידות ועליות. החולשה ביד מתגברת לטענתו. רציתי להתייעץ ולדעת האם נראה שהטיפול שניתן לו הוא אכן היעיל ביותר? והאם יש סיכוי לשיפור נוסף של הדיבור והיד בעקבות השילוב עם הסטרואידים? תודה.

זהו פורום לרפואה משלימה ולכן לא אכנס לרפואה קונבנציונלית. במסגרת הרפואה המשלימה יש טיפולים רבים העשויים לעזור, בין השאר דיאטה קטנוגנית, צמחי מרפא כמו בוסביליה, זריקות איסקדור, היפרתרמיה, חמצן נהיפרברי ועוד. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן