גידול בראש

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

09/07/2015 | 10:50 | מאת: ירון

יש לי כמה שבועות בלוטות לימפה נפוחות בראש(אחת קטנה בצד ימין ואחת בערך 2-3 ס"מ בצד שמאל), זה קרה לי עקב זיהום(חדירה של דבק מגע מסוג סופר גלו דרך העור של הקרקפת[במשך שלוש חודשים בערך] - מסיבות שלא אפרט...) בהתחלה הבלוטות היו אדומות(אך לא כואבות במגע), אבל ב5 ימים האחרונים התחלתי תזונה אנטי דלקתית ואנטי סרטנית, שבמהלכה נעלמה לחלוטין האדמומיות בבלוטות וירדה הנפיחות של הבלוטה כמעט פי שניים. בהתחלה פחדתי שמדובר בלימפומה של מערכת העצבים המרכזית-PCNSL,אך עם ירידת הנפיחות בבלוטה נרגעתי, ועפ"י מה שקראתי הבנתי שנפיחות ואדמומיות הבלוטה כנראה נבעו מזיהום/תהליך דלקתי בבלוטה(ולא מהתליך סרטני). שאלתי היא, האם ירידת הנפיחות והעלמת האדמומיות בבלוטה אכן מעידות על כך שהיה מדובר בזיהום/דלקת בבלוטה - ולא בתהליך סרטני? האם יש סוגים אחרים של גידולים ממאירים בראש שכן יכולים לקטון ככה תוך כמה ימים מעצמם(בלי שום התערבות רפואית/אונקולוגית) ?

הפורום הזה מיועד רק לחולים שאובחן אצלם תהליך סרטני. אנא הפנה שאלתך לפורום אחר. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן