כורכום בעת טיפול כימו

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

08/03/2015 | 21:52 | מאת: חני

שלום רב, אני חולה בסרטן שד גרורתי ומקבלת טיפול בקסלודה. האם כורכום, ויטמין C, ויטמין D, עלולים לפגוע ביעילות הטיפול בקסלודה. אם ניתן לקחת תוספים אלה מה המינון המומלץ כדי שיהיו אפקטיביים? תודה,חני.

אין כל מניעה להשתמש בתוספי מזון במקביל לכימותרפיה. המינונים שונים לגבי כל חולה קשור למצבו, סוג המחלה והמצב שלה. רצוי להתייעץ עם נטורופט או כל מי שבקיא בנושא זה ד"ר יוסף ברנר

11/03/2015 | 21:02 | מאת: סאלי ו.

היי, כמובן שחייבים להתייעץ עם נטורופת או איש מקצוע כדי לקבוע את התאמת הטיפול והמינון. אבל אני רק יכולה לספר מניסיוני - אני נוטלת כורכום עם פיפרין של סופהרב וזה יעיל לטיפול בהתמודדות עם חולשה פיזית, מתח נפשי וגם מעכב דלקות (ממה שהבנתי).

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן