כמה באמת יעילים נוגדי חימצון

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

09/01/2015 | 16:17 | מאת: אנטי אוקסידנט

http://www.reuters.com/assets/print?aid=USKBN0KG1TN20150107

רק בשבוע האחרון התפרסם מחקר גדול המוכיח כי למעלה מ 80% ממקרי הסרטן אינם קשורים לשינויים גנטים מולדים אלא לשינויים רנדומליים בגנים הקשורים להיווצרות סרטן. שינויים אלה נגרמים ע"י רדיקלים חופשיים הקיימים באויר, במים ומזון שאנו צורכים ורק שימוש באנטיאוקסידנטים יכול להפחית את אותם נזקים גנטיים ולמנוע היווצרות תהליכים סרטניים. ד"ר יוסף ברנר

12/01/2015 | 02:12 | מאת: נא לדייק

פרט לכך, יש כמה מחקרים קליניים גדולים שהוכיחו ע ל י ה בסוגים מסויימים של סרטן לאחר צריכת אנטי אוקסידנטים. מי שאוכל בריא לא זקוק לתוספים האלה. חבל על הכסף והבריאות.

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן