...

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

13/06/2014 | 08:52 | מאת: חזקה

לשתות כורכום בתה או אפילו בכוס מים, זה טוב נכון, אפילו לילדה בת 3... שמעתי גם על סודה לשתיה וגם על הפטריה היוגית, אני לא מאמינה בזה שאומרים שאין פתרון בעיקר כשזה מגיע מרופא....

באם הילדה משתפת פעולה יש מספר רב של תוספים מלבד בוסביליה וקוררום עם השפעה על גידולים במוח. בין השאר, ארטימיסינין, ברומלאין, צפורני חתול, ויטמין D3, תה ירוק, רסברטרול ועוד. ד"ר יוסף ברנר

13/06/2014 | 11:29 | מאת: ד"ר יוסף ברנר

באם הילדה משתפת פעולה יש מספר רב של תוספים מלבד בוסביליה וקוררום עם השפעה על גידולים במוח. בין השאר, ארטימיסינין, ברומלאין, צפורני חתול, ויטמין D3, תה ירוק, רסברטרול ועוד. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן