גרביולה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

10/06/2014 | 07:40 | מאת: חדוה

האם הכדורים של הגרביולה בטוחים לשימוש.הם מכילים עוד מרכיבים חוץ מהצמח.ומה המינון לאשה בת 77 החולה בסרטן המעי הגס גרורתי.תודה רבה.רפואה שלמה לכל חולי עמו ישראל

הגרביולה (אנונה ממורגת, פאו פאו) הינה צמח מרפא המכיל בין השאר חומר בשם אנונצין המשפיע על תאי סרטן. בנוסף לכך, באם ניתנת ביחד עם כימותרפיה, מאיטה את התפתחות יציבות לכימותרפיה כלומר מאריכה את התקופה שהכימותרפיה היא אפקטיבית. המינון 2 גרם 3 פעמים ביום. ד"ר יוסף ברנר

28/06/2014 | 02:24 | מאת: ברכה

האם ניתן לשלב בינהם? אם כן, מה המינון המומלץ? היכן ניתן לרכוש בארץ? תודה מראש

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן