שריבטן מצוי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/04/2014 | 13:35 | מאת: רעות

שמעתי שיש הרבה ממליצים על הצמח לטיפול בסוגי סרטן שונים. מה דעתך ד"ר ברנר ?

אף פעם לא נתקלתי בדיווחים לגבי יעילות אפדרה פמינאה (שרביטן מצוי) בטיפול בסרטן כלשהו. גם כעת ניסיתי לאתר מאמרים בנושא זה אך לא מצאתי. צמח זה אינו נכלל ברשימת צמחי המרפא עם יעילות בסרטן המובאת בספרי "תעצרו את הסרטן אני רוצה לרדת". באם יש לך דיווח על יעילות צמח זה בסרטן, אנא עדכן אותי ד"ר יוסף ברנר

07/04/2014 | 21:44 | מאת: רעות

שהמליצו למטופליהם להשתמש בצמח. הצמח התפרסם לאחר השימוש של רועה צאן פלסטיני מג'נין. כנראה שלאחר מכן התחילו רבים להשתמש בו בארץ. יש בנוסף עוד דיווחים רבים מחולים ששמעתי.

09/04/2014 | 16:31 | מאת: לדוקטור ברנר

http://www.youtube.com/watch?v=-pvk49ar8PI

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן