אוקראין לטיפול במלנומה מפושטת בשלב 3C

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

19/09/2013 | 12:46 | מאת: אסתרי גילעז-רן

שלום רב אחי בן 47 וחולה במלנומה מפושטת בשלב 3C. אני מבקשת לדעת האם תרופת האוקראין נמצאה כיעילה לטיפול או מניעה של סרטן המלנומה, כשהיא מפושטת בשלב 3C.כיצד ניתן להשיג את התרופה בארץ אם היא עשויה לעזור?עבר כבר חודש לאחר ניתוח הוצאת בלוטות לימפה בבית השחי, ונמצאו 3 בלוטות נגועות. האם יש טיפול אחר מלבד אינטרפרון שנמצא כלא יעיל לסוג המוטציה שהוא נושא. אשמח לקבל תשובה בדחיפות.

אין לי מיידע לגבי אוקראין ומלנומה בכל מקרה, לא ניתן להשיג כיום את החומר הזה באם אינו מתאים לתרופות ביולוגיות לפי הבדיקות הגנטיות, מציע להוסיף טיפולים ברפואה משלימה: היפרתרמיה, תוספי מזון, צמחי מרפא, מינונים גבוהים של ויטמינים לוריד ועוד. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן