סרטן בלבלב

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

12/09/2013 | 10:56 | מאת: אני

שלום דר ברנר, אצל אבי גילו סרטן (ככל הנראה בלבלב וגרורות בכבד - אנחנ מחכים לתוצאות ביופסיה על מנת לדעת מה המשני ומה הראשי), עדיין לא התחיל שום טיפול אם בכלל מחכים לתוצאות, ופתאום נחשפנו לתחום הזה של רפואה משלימה ורציתי לשאול איזה תה אם בכלל או משהו אחר כדאי לתת לו ובאילו מינונים. תודה.

12/09/2013 | 16:41 | מאת: בריאות

ממליץ מאוד לחולי סרטן לבלב להישתמש בזרעי הקצח יש תוצאות יפות בחולי סרטן לבלב

15/09/2013 | 01:32 | מאת: לבריאות

אפשר לקבל קישורים רלוונטים?

15/09/2013 | 22:13 | מאת: דודי

הבנתי שיש לה גם השפעה מונעת וגם השפעה טובה על צמצום שגשוג התאים הסרטניים. רק התחלתי ליטול את זו של סופהרב בעצת נטורופת אז לא יכול עדיין לספק תוצאות בשטח מניסיון אישי. דווקא על קצח לא שמעתי בהקשר הזה.

15/09/2013 | 22:27 | מאת: לדודי

בריפוי סרטן הלבלב או בסרטן אחר. למה צריך תמצית ולא את הירק השלם?

מאחר והתוצאות שהתוצאות של טיפולים בכימותרפיה במקרים של סרטן לבלב גרורתי, מסתכמות בהארכת חיים במספר חודשים, כדי לנסות לשפר זאת הייתי מציע להוסיף טיפולים משלימים. קיים מגוון רחב של טיפולים כאלה והייתי מציע לך לבדוק את הנושא ולבחור טיפולים הנראים לך ד"ר יוסף ברנר

22/09/2013 | 12:21 | מאת: אני

רשמת שיש מגוון של טיפולים משלימים, איך אדע אילו מתאימים ומתוך מה לבחור ? תודה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן