סודה לשתיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

07/07/2013 | 13:46 | מאת: יפעת

האם כדאי גם למי שחלתה בסרטן השד בעבר לקחת סודה לשתיה כדי להפחית את הסיכון להישנות המחלה? אם כן, באיזה מינון?

מאחר ותאי הסרטן מרגישים הכי טוב בסביבה חומצית, הפיכת הסביבה התוך גופית לבסיסית יותר עשויה להפריע לתאי סרטן להתפתח. לפי תיאוריה זו מטפל רופא איטלקי בשם סמונצ'יני כל הגידולים בעזרת הזרקות של ביקרבונט הן לתוך הוריד או ישירות לתוך הגידול עצמו שתיה של סודה לשתייה עשויה להיות לתועלת לחולי סרטן . דרך ההכנה היא: ביקרבונט לשפוך שקית סודה לשתיה לסיר קטן, להוסיף כמות פי 3 מזו שבשקית של סירופ מייפל או שוקולד נוזלי, לערבב ולחמם את התערובת במשך 5 דקות. לקחת מהתערובת הזו בהתחלה כפית ליום ובהמשך לעלות עד 3 כפיות ליום. את השאר לשמור במקרר. בהצלחה ד"ר יוסף ברנר

17/07/2013 | 01:24 | מאת: סודה לסרטן

האם לשתיית סודה יש אותו אפקט כמו הזרקה? זה נבדק? האם הסוכר שבסודה לא גורם להתרבות תאי הסרטן?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן