שאלה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

24/06/2013 | 20:34 | מאת: oren

לברנר בכנס " סרטן אפשר גם אחרת " , בין כל התוספים שהמלצתה עליהם לחולי סרטן , המלצתה גם על סלדרין 525 , אפשר לדעת במה הוא טוב לחולי סרטן ובאיזה מצב כדאי לקחת מהתוסף הזה ? http://www.bambook.co.il/a.asp?p=20671

סלדרין 525 הוא מולטיויטמין המומלץ לחולים עם בעיות בעצמות. מחמיא לי שאתה שומר הרצאה שלי שנתנה לפני די הרבה זמן. עברתי על כל שיקופיות ההרצאה ולא מצאתי מקום בו הזכרתי את הסלדרין. לדעתי, מאחר וזה היה כנס של חברת סולגר והיא החברה המשווקת את הסלדרין, נוצר רושם כאילו המלצתי על חומר זה כטיפול בסרטן ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן