עוד שאלה לד"ר ברנר

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

17/06/2013 | 15:08 | מאת: יפעת

האם זה נכון, שסודה לשתיה הורגת תאי סרטן? אם כן, כיצד ליטול אותה?

תאי סרטן מעדיפים לחיות בסביבה חומצית. לכן רצוי ל"בסס" את הגוף החל ממאכלים שאינם חומציים (בשר למשל זה מזון חומצי) וגם בהוספה של ביקרבונט. רופא איטלקי בשם סימונציני מזריק ביקרבונט לגידולים וטוען שבצורה כזאת הוא יכול להעלים אותם. הוראות לנטילת ביקרבונט לשפוך שקית סודה לשתיה לסיר קטן, להוסיף כמות פי 3 מזו שבשקית של סירופ מייפל או שוקולד נוזלי, לערבב ולחמם את התערובת במשך 5 דקות. לקחת מהתערובת הזו בהתחלה כפית ליום ובהמשך לעלות עד 3 כפיות ליום. את השאר לשמור במקרר. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן