ויטמין d מינון

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

16/06/2013 | 18:45 | מאת: אורי

איזה מינון של ויטמין 3d מומלץ כדי למנוע הישנות סרטן , יש לי 2 אפשרויות : אחד זה מינון של IU 5000 ביום , והשני זה מינון של 1000 IU ביום . איזה מינון עדיף , והאם IU זה יחב"ל ?

1000 מ"ג פעמיים ביום ד"ר יוסף ברנר

16/06/2013 | 23:16 | מאת: לדר' ברנר

כלומר חולים עם אותם מאפיינים חולקו באופן אקראי לקבוצת טיפול ב 2000 יחידות ליום של ויטמין D וקבוצת בקורת ללא ויטמין D? באילו גידולים זה נבדק, על כמה חולים וכמה זמן נמשך המעקב אחרי החולים? איך ויטמין D מונע הישנות סרטן, כלומר מהו מנגנון הפעולה האנטי סרטני?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן